Skip navigation MENU

Vakantiehuis Jamaica

Wanneer je een vakantie naar Jamaica boekt, heb je een enorme keuze uit allerlei verblijfsmogelijkheden. Hotels, resorts en appartementen zijn de meest bekende opties. Toch kiezen reizigers steeds vaker voor overnachtingen in een vakantiehuisje. Deze knusse, mooi ingerichte verblijfsvariant wint aan populariteit en is ideaal voor een vakantie op Jamaica. Lees hier meer over verblijven in een vakantiehuis op Jamaica.

Dolphin Cove Ocho Rios

Vakantiehuizen nabij Dolphin Cove

Bij Dolphin Cove in Ocho Rios kun je zwemmen met dolfijnen en in het water staan met haaien.

Jamaica oceaan

Vakantiehuizen nabij Luminous Lagoon

Luminous lagoon is een magische plek waar je kunt zwemmen in neonblauw water.

Watervallen

Vakantiehuizen nabij Reach Falls

Reach falls is één van de mooiste watervallen op Jamaica en ligt 1 uur rijden ten oosten van Port Antonio.

Getrapte watervallen

Vakantiehuizen nabij YS Falls

De YS Falls zijn prachtige, getrapte watervallen. Deze watervallen bevinden zich langs de zuidkust van Jamaica.

Voordelen vakantiehuis Jamaica

Het overnachten in een vakantiehuis op Jamaica heeft vele voordelen. Het is een andere manier van vakantie vieren dan in een hotel, appartement of camping. Naast het ontspannen thuisgevoel heeft een vakantiehuis op Jamaica nog meer voordelen, zoals:

  • Privacy. Wanneer je kiest om te overnachten in een vakantiehuis op Jamaica, geniet je van aanzienlijk meer privacy dan wanneer je bijvoorbeeld op een camping overnacht. Je hebt veelal je eigen terrein of terras waar je kunt genieten van de zon en de groene omgeving.
  • Geschikt voor gezinnen. Anders dan een hotel of resort is een vakantiehuis uitermate geschikt voor gezinnen. De ruimte, huiselijke omgeving en aparte kamers maken het de ideale situatie voor ouders met (jonge) kinderen.
  • Eigen faciliteiten. In een vakantiehuis beschik je over eigen faciliteiten, zoals een koelkast, keukentje en soms ook wasmachines. Je bent dus niet afhankelijk van etenstijden, menu’s of roomservice.
  • Service. De voordelen van hulp bij vragen en toch zelfstandig vakantie vieren komen hier samen. Ondanks dat je je eigen plekje hebt, kun je gebruikmaken van de hulp die het vakantiepark aanbiedt.

Vakantiehuis in Kingston huren

Overtuigd van een vakantiehuis? Bekijk dan de vakantiehuizen in Kingston. In Kingston vind je namelijk vele vakantiehuizen die je kan huren. Zo geniet je van de voordelen en rust van een vakantiehuis, maar ben je ook snel in de bruisende hoofdstad van Jamaica. Wil je een vakantiehuis huren in Kingston? Zoek en vergelijk je vakantiehuis eenvoudig via Trivago.

Op vakantie naar Jamaica?

Bekijk reisorganisaties