Skip navigation MENU

Rondreis Jamaica

Veel mensen gaan naar Jamaica voor het mooie weer en de prachtige stranden. Wil je Jamaica echt leren kennen en zoveel mogelijk zien? Dan moet je zeker eens een rondreis maken op Jamaica.

Rondreis Jamaica met Sawadee

Sawadee biedt groepsreizen met individuele vrijheid aan. Samen met een ervaren reisbegeleider beleef je de hoogtepunten van Jamaica. Tussendoor heb je alle vrijheid om er zelf op uit te trekken. Bekijk het aanbod voor Jamaica.

Rondreizen bekijken

Rondreis Jamaica – De highlights

Op Jamaica is meer te zien dan alleen prachtige stranden. Zo zijn bijvoorbeeld de blue mountains een prachtige bezienswaardigheid. De blue Moutains vormen de grootste bergketen van Jamaica en het is een prachtig natuurgebied. De Blue Mountains staan vooral bekend om de Blue Mountain koffie. Het is dus zeker voor koffieliefhebbers een aanrader om aan dit gebergte te bezoek te brengen tijdens je rondreis op Jamaica.

Maar je vindt hier ook schitterende rivieren, prachtige watervallen en andere mooie natuurgebieden die zeker de moeite waard zijn om te bezoeken. Jamaicanen zijn overigens hele vriendelijke mensen. Ze staan altijd open voor een praatje. Waar je ook komt op Jamaica, overal kom je dansende inwoners tegen. Ze dansen voornamelijk op de muziek van Bob Marley, de grote held van het eiland. Er valt veel te zien en te beleven op Jamaica. Lees meer over bezienswaardigheden en over excursies.

Jamaica verkennen

Afhankelijk van wat je wensen zijn, kun Jamaica op verschillende manieren verkennen. Je kunt een rondreis op Jamaica op verschillende manieren maken:

  1. Met een reisaanbieder.
  2. Met een huurauto.
  3. Met het openbaar vervoer.
  4. Met een privé taxi en chauffeur.

Rondreis Jamaica met reisaanbieder

Wil je op rondreis op Jamaica maken, maar wil je zo min mogelijk zelf regelen? Dan is het maken van een rondreis met een reisaanbieder ideaal. Je bent er dan van verzekerd dan alles goed geregeld is en dat je de mooiste bezienswaardigheden van het eiland te zien krijgt. Hieronder vind je een overzicht met reisaanbieders die een rondreis op Jamaica aanbieden.

Rondreis met een huurauto

Houd je juist van vrijheid en wil je rondreis op Jamaica helemaal zelf invullen? Dan is het maken van een rondreis met huurauto ideaal. Je kunt dan gaan en staan waar en wanneer je maar wilt. Let wel, op Jamaica rijden ze links. Dat is iets waar je rekening mee moet houden. Jamaica is niet een heel groot eiland, maar het is wel handig om een routekaart mee te nemen. In het binnenland kun je namelijk nog al snel verdwalen. Wil je graag een auto huren? Hieronder vind je een overzicht van autoverhuurders die auto’s verhuren op Jamaica.

Rondreis privé taxi en chauffeur

Misschien heb je geen zin om zelf te rijden, maar wil je wel graag zelf het programma van je rondreis op Jamaica bepalen. Dan kun je er voor kiezen om gebruik te maken van een privé taxi met chauffeur. De taxi’s rijden naar de bestemmingen die jij aangeeft en vertellen je ondertussen mooie verhalen over het eiland. Kijk wel even goed van welke transfer je gebruik maakt, want niet alle transfers rijden het hele eiland over.

Rondreis Jamaica met openbaar vervoer

Wil je graag een rondreis maken op Jamaica, maar heb je een krap budget? Dan kun je ook uitstekend een rondreis maken met het openbaar vervoer. Het voordeel hiervan is ook dat je kleinere dorpen kunt bezoeken. De bussen zijn alleen niet heel comfortabel en vertrekken pas als de bus vol is. Houd daar dus rekening mee. Wel is het dé gelegenheid om in contact te komen met Jamaicanen. Jamaicanen vertellen je graag meer over het eiland.

Rondreis Jamaica met TUI

TUI Nederland is marktleider in de Nederlandse reisbranche. Ze hebben een ruim aanbod aan vakanties en rondreizen. Bekijk het aanbod aan rondreizen voor Jamaica.

Rondreizen bekijken