Skip navigation MENU

Vakantie Jamaica

Een vakantie op Jamaica betekent een heerlijk verblijf op een bijzonder eiland dat door veel mensen beschouwd wordt als een van de mooiste eilanden van het Caribisch gebied. Tijdens je vakantie op Jamaica maak je kennis met de typische Jamaicaanse cultuur. Het eiland staat bekend om de Jamaicaanse rum, reggae muziek en om de prachtige stranden. Jamaica is heel goed geschikt voor een ontspannen zonvakantie, maar ook als onderdeel van een rondreis of als prachtige backpack bestemming.

Naar Jamaica met TUI

Geniet van een heerlijke vakantie op Jamaica met TUI!  TUI heeft een ruim aanbod aan vakanties en rondreizen. Bekijk het aanbod aan rondreizen voor Jamaica.

Geboorteplaats van Bob Marley

Jamaica is beroemd omdat de bekende reggae zanger op het eiland is geboren. De Jamaicanen zijn tot op de dag van vandaag nog steeds heel trots op hem en zijn muziek wordt nog elke dag overal op het eiland afgespeeld. Het eiland heeft een eigen authentieke sfeer en is populair bij de Amerikanen die er graag komen ontspannen. Ook veel natuurliefhebbers boeken graag een vakantie op Jamaica, omdat de natuur hier werkelijk schitterend is. Je vindt hier schitterende natuurgebieden en watervallen. Op het eiland valt dan ook veel te zien en te doen.

Vakantie op Jamaica – Online boeken

Hieronder vindt een overzicht van een aantal reisorganisaties die een prachtige vakantie op Jamaica aanbieden. Bekijk op uw gemak de mogelijkheden en boek uw reis online.

Reisvormen

Jamaica leent zich niet alleen uitstekend voor een heerlijk zonvakantie, maar is ook een prachtige vakantiebestemming voor andere reisvormen. Zo is het ook een schitterende bestemming voor een rondreis of een mooi backpackavontuur. Gebruik het submenu links van deze pagina om meer te lezen over de verschillende reisvormen voor Jamaica.

Zelf uw vakantie naar Jamaica regelen

Jamaica is gemakkelijk te bereiken met het vliegtuig vanuit Amsterdam. Zelf uw vakantie naar Jamaica organiseren is daarom niet moeilijk. Volg de tips (interne linkjes):

  1. Kies uw verblijf. U kunt kiezen uit campings, appartementen, vakantiehuizen en hotels.
  2. Boek je vlucht. Dit kan eenvoudig online.
  3. Huur een auto. Het huren van een auto is echt een must als je het eiland wil verkennen.

Op vakantie naar Jamaica?

Bekijk reisorganisaties